• sirah

Produk

  • NJP-800 Mesin pangisi kapsul otomatis

    NJP-800 Mesin pangisi kapsul otomatis

    Kanthi otomatis wêdakakêna lan piranti kapsul.Kanthi mesin polishing kapsul lan fungsi kapsul ngemot otomatis Mold Applying Mesin iki digunakake kanggo ngisi bubuk utawa pelet menyang kapsul.Bagian Kapsul Prinsip Kerja: Ngisi kapsul kosong menyang hopper kapsul, kapsul kosong banjur mlebu piring nyebar kapsul, nggawe U turn otomatis, dibagi ndhuwur lan awak kapsul nalika ngliwati vakum, f ...
  • FRS-45 Auto Bath bomb salt ball hydraulic press machine

    FRS-45 Auto Bath bomb salt ball hydraulic press machine

    Sample Two feeder kanggo nggawe produk loro werna Liwat ngganti cetakan bisa nggawe produk wangun beda Nglamar Mesin press bubuk otomatis utamané digunakake kanggo pencet pangan, teh, keramik, metalurgi, pelet pupuk, bahan bijih, disinfektan, deterjen, produk Magnetik, bath bomb , etc Fitur Mesin iki mesin press hidrolik jinis papat kolom, Tekanan mesin bisa tekan 45T, mesin iki bisa tekan cetakan multi-rongga, tetep pres sing padha ...
  • FRS-590 Otomatis Bath Bomb Ball Salt Shrink Packing Machine

    FRS-590 Otomatis Bath Bomb Ball Salt Shrink Packing Machine

    Nglamar Mesin iki digunakake kanggo packing tuwung, woh, bom bath, teh, Bowl saka nyamuk repellent menyan, wallpaper, buku olahraga, Filter, ngalih electrical, etc. Fitur Kanthi piranti genggaman safety nglereni, tanpa babras produk packing.Tambah piranti daur ulang sampah, supaya kemasan luwih apik, ngirit udakara 3% -10% bahan dibandhingake karo mesin kemasan tradisional.Kanthi telung motor servo lan sistem kontrol layar tutul warna, operasi kasebut gampang banget;PLC c...
  • FRS-2/4 Pneumatic Bath Bom Mesin Press

    FRS-2/4 Pneumatic Bath Bom Mesin Press

    FRS-2 ​​Parameter Machine bobot: 10kg Machine ukuran: 40 * 10 * 50cm Mold materi: Sandblasted Alu Air kompresor: 30-50L / min 0. 7mpa 100psi (nyambung pipa 8mm) Kapasitas: siji wektu pencet 2pcs;bab 240pcs saben jam FRS-4 Parameter Machine bobot: 25kg Machine ukuran: 35 * 35 * 70cm materi Mould: Sandblasted Alu Air kompresor: 30-50L / min 0. 7mpa 100psi (nyambung pipa 8mm) Kapasitas: siji wektu pencet 4pcs;bab 480pcs saben jam Wigati 1. Rega bener ing 30 dina.2. Jangka waktu pembayaran...
  • FRS-8 Full / Semi Otomatis Bath Bom Mesin Press

    FRS-8 Full / Semi Otomatis Bath Bom Mesin Press

    Mold Yen bom bath sampeyan bakal tetep ing cetakan munggah, kita bisa nambah pole ing tengah cetakan munggah.Dadi bakal nyingkiri kahanan iki.Sample Nglamar Mesin penet bom bath iki utamane digunakake kanggo penet bubuk dadi macem-macem ukuran beda siji / rong warna bom bath, lan liya-liyane. Fitur Mesin iki minangka mesin penet jinis hidrolik, tekanan mesin bisa nganti 8T, tekanan bisa diatur sentuhan...
  • Mesin Pencet Tipe Pneumatik FRS-5

    Mesin Pencet Tipe Pneumatik FRS-5

    Cetakan munggah nggunakake bahan Alu cetakan mudhun nggunakake bahan PE Sample Nglamar Mesin press hidrolik tipe pneumatik iki cocok kanggo nggawe bom bath, dll produk bubuk, karya semi-otomatis bisa ditindakake.Mesin kasebut kuat lan awet lan gampang dipindhah.Baja tahan karat lan paduan aluminium utamané tahan kanggo karat.Struktur mbukak ndadekake instalasi lan pangaturan cetakan trep banget, kanthi operasi sing gampang lan kinerja sing stabil.Parameter Luas area...
  • FRS-80 Auto Lotion Tube Isi lan Mesin Sealing

    FRS-80 Auto Lotion Tube Isi lan Mesin Sealing

    FRS-60 Mesin ngisi tabung otomatis lan mesin sealing FRS-50 Mesin ngisi tabung plastik (ora bisa ngisi tabung alu) FRS-60 Mesin ngisi tabung plastik (bisa ngisi tabung alu) Kanthi fungsi pemanasan lan aduk Rincian mesin Nglamar Mesin iki digunakake kanggo isi lotion menyang plastik / tabung aluminium laminated lan sealing kanthi otomatis.Kanthi ngganti cetakan, mesin kita bisa digunakake kanggo tabung plastik lan aluminium.Fitur...
  • FRS-15 Bath Bomb Sabun Pleat Packing Machine

    FRS-15 Bath Bomb Sabun Pleat Packing Machine

    Aplikasi Mesin iki utamane kanggo ngemas produk sing bentuke bunder, kayata sabun, sabun, lsp. Parameter Kecepatan pengepakan: 15-25 saben menit (gumantung saka keahliane buruh) Mode kerja: semi-otomatis Spesifikasi produk sing dikemas: Diameter maksimal 70mm Kemasan sing ditrapake film: film mutiara, kertas penyemprotan film, cellophane Ketebalan film kemasan: 0.022-0.03mm Diameter lembaran film kemasan: miturut ukuran sabun sing disesuaikan, sijine tangan siji-siji Tegangan operasi: 220V AC...
  • FRS-150 Bath Bomb Shrink Sleeve Wrap Machine

    FRS-150 Bath Bomb Shrink Sleeve Wrap Machine

    Sampel Nglamar Mesin iki kanggo menehi label film nyusut ing tutup utawa awak botol lan bom bathi kanthi otomatis.Fitur Transmisi sing disinkronake: owah-owahan sabuk transmisi bakal rampung kanthi cepet.Dibandhingake karo jinis multilayer tradisional kang owah-owahan lan pangopènan njupuk luwih saka enem jam, iku gampang kanggo njaga lan prasaja kanggo njaga, supaya ora mengaruhi produksi.Sampeyan ora perlu ngganti utawa debug.Uga nduweni layar mesin manungsa-tutul cahya sing unik ...
  • NJP-1200 Mesin Pangisi Kapsul Otomatis

    NJP-1200 Mesin Pangisi Kapsul Otomatis

    Mesin nganggo wêdakakêna otomatis lan piranti kapsul Mesin kanthi piranti wêdakakêna muatan otomatis Nglamar Mesin iki digunakake kanggo ngisi bubuk utawa pelet menyang kapsul.Bagian Kapsul Prinsip Kerja: Isi kapsul kosong menyang hopper kapsul, kapsul kosong banjur mlebu piring nyebar kapsul, kanthi otomatis nggawe U-turn, dibagi ndhuwur lan awak kapsul.Nalika ngliwati vakum, ngisi otomatis nalika mlebu ing tray dosis, wis otomatis ...
  • FRS-9602 Full otomatis Hotel Round Flat Sabun Packing Machine

    FRS-9602 Full otomatis Hotel Round Flat Sabun Packing Machine

    Sampel Nglamar Mesin iki digunakake kanggo ngemas sabun datar bunder kanthi otomatis, ora bisa ngemas sabun kanthi otomatis.Fitur 1, Mesin nganggo desain cam lan pneumatik, operasi lancar lan kompak, kemasan apik, kecepatan kemasan.2, Ngadopsi PLC lan layar tutul, setelan parameter trep.3, Bahan kemasan punching lan cetakan otomatis.Bahan kemasan sing cocog: film mutiara, kertas sing dilapisi lan kertas sing ramah lingkungan.4, Labeling otomatis, cocog kanggo o ...
  • FRS-50 Deterjen Powder Liquid Pod Nggawe Machine

    FRS-50 Deterjen Powder Liquid Pod Nggawe Machine

    Sampel Kondisi Kerja Suhu sekitar: +15 ~ +30 ℃ dianjurake.(kahanan adaptasi peralatan: 0-40 ℃, suhu sekitar spesifik kudu nimbang kondisi sing ditrapake kanggo manik-manik kondensasi) Kelembapan relatif: 30% ~ 55% ora ana kondensasi (kahanan adaptasi peralatan: 25-70%, panggunaan kelembapan sekitar kudu lengkap. nimbang kahanan sing ditrapake kanggo cairan lan film manik-manik kondensasi) Kondisi instalasi: bengkel resik njero ruangan wi...
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2